Organisatie

De Springerdagen zijn een initiatief van de Stichting Zuilen en Vecht. De Stichting zet zich al jaren in om de sociale samenhang in de wijk Zuilen te versterken en de eigen verantwoordelijkheid en het eigen initiatief van buurtbewoners te stimuleren. Zo beheert de Stichting onder andere het Antje Drijver Paviljoen in het Julianapark. Het paviljoen – dat ook wel bekend staat als de ‘huiskamer’ van het Julianapark – is een ontmoetingsplaats  met vrijwilligers als gastvrouwen en –heren en waar iedereen welkom is op basis van respect.

Daarnaast is de Stichting al lange tijd actief in De Springertuin. Dankzij de inzet van bestuursleden en vele vrijwilligers is de historische moes- en siertuin inmiddels helemaal gerestaureerd naar oorspronkelijk ontwerp en weer volledig in gebruik. Reden voor het geven van een mooi tuinfeest: De Springerdagen.

ORGANISATIE
De organisatie van De Springerdagen 2012 is onder andere in handen van:

Marloes van Oorspronk
Projectleiding: algemeen aanspreekpunt, verantwoordelijk voor het organisatorische  (o.a. vergunningen) aspect van De Springerdagen.

Janine Bruinooge
Verantwoordelijk voor de marketing & communicatie, website en de samenstelling van het programma: eet- en proefgedeelte.

Joshua van Scherpenzeel
Verantwoordelijk voor de marketing & communicatie, website.

Jacobi Verheul
Rondleidingen en speurtochten De Springertuin (in samenwerking met Lenneke Berkhout)

Arie Nico Verheul
Samenstelling muziekprogramma De Springerdagen

Gonnie Stoel
Begeleiding vrijwilligers/stagiaires MaS (Maatschappelijke Stage)

Auli van het Spijker
Organisatie workshop bloemschikken

En verder hielpen mee:
Erna de Hollander (vormgeving flyer & poster De Springerdagen), Lieke Willems (ontwerp en installatie lichtontwerp tuin) en de Tuincommissie van de Springertuin, Gerard Joost Esser (bestuursvoorzitter Stichting Zuilen en Vecht), Michiel Huls (bestuurslid Stichting Zuilen en Vecht & coördinator Springertuin) en vele andere tuinbikkels!

VRIJWILLIGERS
Zin om mee te helpen? Ja? Leuk! Enthousiaste vrijwilligers zijn altijd welkom! Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

VRAGEN?
Vragen over de organisatie van De Springerdagen kun je stellen via het contactformulier. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Advertentie