Nieuwe deelnemer: Pestohalte

© Ralph Kämena

Ook dit jaar valt er van alles te leren en te ontdekken op de Springerdagen. Zo kun je deelnemen aan verschillende workshops, waaronder een workshop Pesto maken bij een heuse pop-up keuken annex Pesto Halte.

Ontwerpster Maaike Bertens laat met de Pesto Halte zien hoe slowfood toch snel kan zijn. In een mobiele keuken leert Maaike hoe je zelf pesto’s kunt maken met allerlei soorten kruiden uit de vensterbank, moestuin of uit het wild. Aan het einde van de workshop heb je genoeg pesto om ‘s avonds ook nog mee te kokkerellen.

Tussen 12.00 en 18.00 uur geeft Maaike meerdere workshops van elk een half uur. Per keer kunnen maximaal 6 personen deelnemen. Om te kunnen deelnemen aan de workshop betaal je slechts €2,50.

Nieuwsgierig naar de Pesto Halte? Bezoek dan alvast de website!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s